به زبانت اجازه نده که قبل از اندیشه ات به کار افتد.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

نکات مهم در تهیه سوپ اسفناج با خاصیت فراوان

نکات مهم در تهیه سوپ اسفناج با خاصیت فراوان

آموزش پخت سوپ اسفناج , طرز تهیه سوپ اسفناج , سوپ مقوی اسفناج

  1. در صورتی که می خواهید سوپتان قوام بیشتری داشته باشد، یک قاشق غذاخوری آرد را در مقداری کره تفت داده و به پیاز تفت داده شده اضافه کرده و سپس اسفناج را بریزید.
  2. این سوپ سرشار از ویتامین و آنتی بیوتیک طبیعی است.
  3. برخی از جو پرک و خامه نیز در تهیه این سوپ خوش طعم استفاده می کنند.

برای تهیه سوپ اسفناج ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن زیتون تفت می دهیم. اسفناج را شسته و ریز خرد کرده و به پیازها اضافه می کنیم. ۵_۶ دقیقه با حرارت زیاد تفت می دهیم و آب مرغ را اضافه می کنیم. ۵ دقیقه بعد از به جوش آمدن سوپ زیر اجاق را خاموش می کنیم. سپس در کاسه ای یک عدد زرده تخم مرغ را با آب نصف لیموی تازه هم زده و با ملاقه مقداری سوپ را کم کم به مخلوط زرده اضافه می کنیم. این مخلوط را همراه مقداری نمک به سوپ اضافه کرده و روی اجاق بعد از چند جوش بر می داریم. اکنون آشپزی شما به پایان رسیده و نعناع تازه را بعد از شستن خرد کرده و موقع سرو روی سوپ می ریزیم تا تزیین زیبایی نیز انجام داده باشیم.

نکات مهم در تهیه سوپ اسفناج با خاصیت فراوان